Boutique Hotel Calatrava

Unik charm i Palma

Boka hotell i PalmaBoutique Hotel Calatrava ligger i ett charmigt 1800-talshus med 16 bokningsbara rum på den historiska gatan Calle Calatrava, mitt i Palmas historiska stadsdel. I linje med denna byggnad, och flera andra gamla hus som också fortfarande står kvar, brukade den gamla arabiska stadsmuren gå och idag är gatan mycket uppskattad bland Palmas besökare.
Boutique Hotel Calatrava är ett mycket speciellt litet hotell vid Palmas gamla sjösida. Från takterrassen på detta charmiga hotell har man smäktande vacker utsikt över Palmas havsvik. Väljer man att bo på Hotell Calatrava under sitt besök i Palma så är man garanterad en sofistikerad vistelse med hög mysfaktor i ”staden som har allt”.

Gedigen inredning och modern komfort

hotell i PalmaInredningen är stilfull där många gedigna, gamla element som takbjälkar i trä och antika möbler har blandats med modern komfort som gratis internet, TV, A/C, gratis minibar och ett välutrustat badrum med hårtork, tofflor och badrum.
Som extra service till gästerna finns också ett lyxigt spa, 24 h rumsservice och ett sortiment av högkvalitativa kuddar som man får välja fritt ur.

Klicka här för att se mer hotell i Palma
.