Grupotel Valparaiso Palace & Spa

Kändisarnas val i Palma

Boka hotell i PalmaGrupotel Valparaíso är ett femstjärnigt lyxhotell med stora mått. Hotellet rymmer 174 rum i sofistikerad miljö och har närhet till det mesta som Palma har att erbjuda. Portarna på detta flotta hotellkomplex slogs upp år 1974 och har sedan dess varit Mallorcas ledande, femstjärniga hotell, med otaliga världsstjärnor på gästlistan. Man genomför regelbundna renoveringar och uppdateringar av hotellet för att det alltid ska leva upp till gästernas höga krav på kvalitet och komfort.

Fräscha, bekväma rum och ett fantastiskt SPA

hotell i PalmaI alla rum finns, bortsett från smakfull inredning och sköna möbler av hög kvalitet, ett arbetsutrymme, rymliga badrum, hårfön, badrock, A/C, satellit-TV, värdeskåp och minibar. Utsikten över Palmas hamn och stad är svindlande vacker. Man får tillgång till hotellets SPA där man efter ansträngande dagar på stranden, i staden eller på utflykt till någon av Palmas fantastiska sevärdheter, kan slappna av fullständigt och låta sig skämmas bort med olika välgörande behandlingar. På hotellets spa finns bl.a. en uppvärmd pool, bastu, skönhetssalong, 12 behandlingsrum, ångduschar, avslappningsrum och ett gym.

Stort poolområde och vacker trädgård

Utanför hotellet ligger ett svalkande poolområde för långa, lata dagar, och en avslappnande trädgård att drömma sig bort i.

Klicka här för att se mer hotell i Palma
.