Tryp Palma Bellver Hotel

Suveränt läge med fantastisk utsikt!

Boka hotell i PalmaHotell Tryp Bellver är beläget på Paseo Marítimo – Palmas livliga strandpromenad. Tryp Bellver innehar fyra stjärnor och erbjuder sina gäster, förutom ett suveränt läge i Palma med både fantastisk utsikt över hamnen och dessutom nära till alla intressanta shoppingstråk och centralt belägna sevärdheter, en avslappnad och bekväm vistelse med service i världsklass.

Poolbar på taket

hotell i PalmaPå takterrassen finns en poolbar med spektakulär utsikt över marinan och den gotiska Sant Fransesc-katedralen. Här får den som vill uppleva nya dimensioner av avslappning och man kan också inta sin frukost här uppe, vilket ger en superb start på dagen. Skulle man mot förmodan tröttna på poolhäng så ligger det en strand bara fem minuters promenadväg bort.

Uppdaterad komfort

Hotell Tryp Bellver består av totalt 384 rum vilket gör det till ett av Palmas större hotell. Rummen är ljusa och luftiga med inredning som går i vita och beiga nyanser uppblandat med trä. Alla rum har egen balkong, gratis Wi-Fi, luftkonditionering, digital-TV, hårtork, värdeskåp och minibar. Som gäst på Tryp Bellver får man också tillgång till en rejäl frukostbuffé, rumsservice, tvättservice, solbäddar vid poolen samt hjälp att hyra bil och hitta barnpassning.

Klicka här för att se mer hotell i Palma
.